אני שואלת אתכם , האם יש חשיבות לעיצוב הפנים של אולם האירועים בו נערכת חגיגת הבר מצווה?.
בעלי אומר שלא, אני אומרת שכן. בעיני זה הכי חשוב, יותר מהכל.
אני רוצה להגיע לאולם שעוצב על ידי מעצב פנים מוסמך, שסיים לימודי עיצוב פנים מסודרים והוא בעל מקצוע לעילא ולעילא , שעיצב בחייו כמה וכמה פרוייקטים של עיצוב הבית, עיצוב מטבחים, עיצוב חללים מסחריים.
האם זה רק בגלל שאני מעצבת פנים בעצמי? או שכולם חושבים ככה?
סוף סוף יש פתרון לבעיית הקרינה ממכשיר הסלולר שלנו -אוזניות נגד קרינה -מונעות חשיפה של קרינה למוח עד 98% !!!
המצאה ישראלית פשוטה אך גאונית! לדבר בפלאפון ללא סיכונים וכאבי ראש מיותרים!!
האוזניות ממירות את האותות החשמליים לגלי קול באמצעות רמקולים קטנים הנמצאים בתוך כדור קטן מצופה בחומר חוסם קרינה ומשם עוברים גלי הקול דרך צינוריות פלסטיק חלולות (כמו קש של טרופית) אל האוזן שלנו
אני מבין שזה מעצבן, אבל חבל להוציא אנרגיה מיותרת.
בכל מקרה אני מכיר את האתר של ג'ובסיטי, הוא מעולה, אני בעצמו נעזרתי בו
כשעשיתי חיפוש עבודה לפני חצי שנה .
בכל אופן אני ממש ממליץ לך בחום! אין לך מה להפסיד...
אני מחפשת עבודה עכשיו שתשתלב לי טוב עם הבית ספר, אתם חושבים שיש שם עבודה לילדים בגל העשרה?
לא נשמע הגיוני נכון? אולי אתם מכירים אתרים שאני יכולה לחפש בהם עבודה?
תודה רבה מראש
שילדים בגילך עדיף שיתרכזו במה שחשוב כרגע ולא בדברים אחרים.. אחר כך כשתרצי לעשות תואר ראשון בפסיכולוגיה ותצטרכי ממוצע גבוה בבגרות תצטערי שלא השקעת בזה בזמן המתאים...
ותאמיני לי אני אומרת לך את זה ממקום שזה בדיוק מה שאני עשיתי בגילך ואני הצטערתי על זה אחר כך שאחרי הצבא הייתי צריכה להתחיל להשלים בגרויות.. זה מבאס נורא!
למה אני צריכה לשלם על קליפ כזה? אני יכולה להכין אותו בבית לבד, כבר הכנתי סרטון כזה לחברה שלי שחזרה מעבודה בחול, יצא סרט של 5 דקות ממש מרגש, היא בכתה אנחנו צחקנו עליה...
את לא חייבת. ראיתי קליפים מקצועיים וכאלה שנעשו במובי מייקר על ידי ילדים ויש הבדל רציני. על איכות משלמים. אולי יצא לך קליפ טוב, אז את טובה בזה ואת לא חייבת לשלם. חוץ מזה שזה לא כזה יקר. ערכתי קליפ לחתונה של הבת שלי אצל עורך וזה היה שווה את ההשקעה הלא גדולה בכלל.
כמה בדר"כ משלמים על קליפ ערוך? אולי זה באמת שווה את הכסף, כי האמת שאני מכינה את הסרטים במובי מייקר ואם יש איכות יותר טובה זה יותר טוב.
אני אשמח אם תתנו לי שמות של תוכנות אחרות.
לא נראה לי שהרבה, אבל מה שכן שווה להשקיע בזה.
מה גם שזה נשאר לך כמזכרת אחרי זה מעבר לאלבומי תמונות.
ממש כמו ריהוט מעץ , נשאר לטווח הארוך !
בכל אופן, בבר מצווה של אחי לפני כמה שנים עשו קליפ, זה
כל כך כיף לצפות בזה כל פעם מחדש.
מסכימה איתך, שווה להשקיע בדבר שכזה במיוחד
שזה נשאר לך כמזכרת.
אני למשל נהנת כל פעם מחדש לראות את הקלטות
והקליפ שעשו לאחי כשהוא עלה לתורה.
בהחלט שווה את זה.
נוסטלגיים כאלה במשפחה שלנו.. האמת שיוצא לנו הרבה לראות את כל האירועים המשמחים האלה של המשפחה... אמא שלי גם הכי מצחיקה, לא משנה כמה פעמים היא ראתה את זה כבר, ה ברזים תמיד ייפתחו ותמיד היא תשב עם דמעות בעיניים כזה.. אבא שלי תמיד צוחק עליה על זה :)
אבל זה כיף אין מה לומר.. !
אני מכיר הרבה צלמים במיוחד לאירועים שגם עושים מגנטים ואפילו
הדפסת תמונה על בלוני הליום או מחזיקי מפתחות.
יש כל מיני דברים בהחלט מגניבים וכל מיני מזכרות מהחתונה.
תשאיר פרטים ואעדכן אותך..
מה המהנדס יכול לבדוק? ואיך הוא יידע למצוא פגמים פנימיים כמו צנרת למשל.
האמת שההורים שלי מאוד פדנטים בקטע הזה, הם נורא מפחדים, הם בדקו אפילו את הרהיטי עץ החדשים שהם קנו, אל תשאל אותי איך, אין לי מושג.
עד כדי כך? איזו פדנטיות, זה ממש להיכנס בעובי הקורה.
מצד אחד זה מעולה אבל מצד שני זה גם גורע, כל דבר טוב שבא במידה
גדולה מידי יכול לגרוע ולהרוס.
אני חושבת שהם צריכים קצת לשחרר, אבל לשם כך דרושים מאמצים רבים
וכמובן רצון מצידם.
נראה לי שטוב להם ככה, אז מי אני שאגיד להם משהו?
זה לא מפריע להם להציק למוכר, ולבקש לבדוק כמה פעמים את הציוד שהם קונים, לא משנה מה זה?
מצד שני תחשבו בגלל אנשים כמו ההורים שלי יש לאנשים אחרים עבודה, יש עבודות שמתעסקות ספציפית בבדיקות תקינות של מוצרים.
תבדקו בג'וב סיטי.
נראה לי שטוב להם ככה, אז מי אני שאגיד להם משהו?
זה לא מפריע להם להציק למוכר, ולבקש לבדוק כמה פעמים את הציוד שהם קונים, לא משנה מה זה?
מצד שני תחשבו בגלל אנשים כמו ההורים שלי יש לאנשים אחרים עבודה, יש עבודות שמתעסקות ספציפית בבדיקות תקינות של מוצרים.
תבדקו בגוב סיטי.
ברור שלהם זה לא מפריע כי הם אלה ששואלים ושואלים.
לא שיש משהו רע בלשאול ולברר פרטים אבל זה לא צריך להגיע
למצב של הצקה והטרדה, עם כל הכבוד למוכר, בשלב מסויים
הסבלנות פוקעת.
למשל מי שמעניק שירותי נוטריון אין לו ברירה אלא להבהיר בדיוק
את הכל, אבל תחשבי שמוכר בסה''כ אמור למכור את המוצרים
שלו, הוא לא טכנאי ולא ייצר אותם.
יש הרבה מקומות שאפשר לעשות ארונות מטבח או כל ארון שהו, ובהרבה מקומות האיכות תהיה גבוהה. אפרופו, אין קשר ישיר בין האיכות ובין המחיר. יש גם משתנים שונים כמו מואס האספקה האמיתי (לא שיזכר להביא תוך 28 יום או משהו ..)
בדרך כלל, מה שאני עשיתי זה להזמין באתר המתמחה בנושא ארונות קיר . חברים שלי דווקא בחרו לנסוע לרחוב סלמה המפורסם ביפו לשם לתפוס לעצמם משהו יפה בסכום נמוך יחסית. אבל הבעיה היא ההובלה היקרה שהם דורשים.
בלי שום קשר, חשוב להתאים את הארון לסגנון הבית ולחדר עצמו. של איוותר עצב כמו שאישתי עשה וזה להזמין בלי שום קשר לעיצב חדר הילדים (סגירת חשבון...)
השבוע נערכה החתונה של רוני דואני. כמובן שהיה מקסים, לפחות כמו בחתונה של רותם סלע. הכול נעשה בסגנון יוקרתי ומרשים. עוד בכניסה לאירוע הנוצץ של רוני, מחוץ לשער האולם, היו נגנים שבירכו את המגיעים. השקיעו הרבה גם בכל מה שקשור לאוכל כמובן, שווה היה לבוא רעבים לחתונה כי הביאו קייטרינג מנצח בכל קנה מידה. כל אחד מצא שם משהו לטעמו, גם למי שצמחוני. עוד דוגמא לפאר של החתונה הוא כל סידור הפרחים. השתמשו בשירות משלוחי פרחים והעניקו להורי החתן והכלה זר פרחים מרשים מאוד אותו הם הביאו לחתונה.
מה שנשאר זה לאחל לזוג הטרי כול טוב בדירתם החדשה בלב שכונת אגמים. שזה שונה מאוד מהתקופה שבה גרה עם החבר לשעבר בשכירות בשכונת נווה צדק היבשה יחסית.
כל טוב לזוג הצעיר. שלל ברכות!
תשמעו סיפור. אני מחפשת עכשיו לקנות בית . הגעתי לראות בית שמצא חן בעיני אבל המצב שלו היה די גרוע. דוד שלי אמר לי להזמין מהנדס שיעשה לי בדק בית, שירות של בדיקת ליקויי בנייה בנכס לפני קנייה. המהנדס הגיע בדק ומצא בעיות קשות בצנרת. מזל שלא קניתי.
תדאגו לצלם הרבה תמונות במהלך האירוע. כדי שאחרי האירוע תוכלו ליצור אלבום דיגיטלי. את האלבום הזה תוכלו לשלוח לכל החברים והאורחים, כדי שתהיה להם מזכרת מהאירוע. לא חייבים להזמין צלם.
בני עומד להגיע לגיל בר מצווה עוד חודשייםואנחנו מתכננים אירוע גדול אני מתלבטת האם לעבור טיפולי מילוי קמטים, על מנת להיראות יותר טוב. מה דעתכם, האם מוגזם ?
אולי קצת הגזמתי, אבל הרעיון הזה צץ בראשי לאחר שחברה שלי עברה טיפולים כאלה, כולל חומצה היאלורונית וגם פילינג, לפני חתונה של הבת שלה. כך שאני לא לבד בשיגעון הזה...
יש הרבה אמהות שמתקנות כל מיני דברים בעצמם לקראת אירוע של אחד מילדיהם, כי ה אירוע גם שלהן, הן צריכות להיות הכי מתוקתקות שיש, כי גם אורחים שלהן בדר"כ מוזמנים לאירועים האלה,
אצל הורים דתיים למשל, רוב האורחים בבר מצווה הם אורחים שלהם.
אלה, למען האמת לא הבנתי את ההשוואה בין חילוניים לדתיים.
אני לא ושבת שיש כאן בכלל מה להשוות כיוון שבאמת מדובר פה
בהגזמה.
על מה ולמה מילוי קמטים? בגלל יום הולדת? בגלל אירוע בר מצווה?
האם זה נשמע לך הגיוני? כי לי לא! בפירוש לא!
אני לא מבינה מה כל כך קשה להישאר פשוט טבעי, אלא אם כן ישנה בעיה
שממש מפריעה לך ומורידה לך את הביטחון העצמי.
את לא יכולה להבין את הצורך הזה כי כנראה את שלמה לגמרי עם מי שאת אבל יש כאלה שקשה להם, יש כאלה שלא מצליחים לקבל את המראה שלהם כמו שהוא, ופשוט אף פעם לא יהיה להם טוב באמת אם הם ישאירו הכל טבעי, אין מה לעשות אם כמה שזה קשה להודות בזה אנחנו חיים בעולם שמראה חיצוני הוא אחד הפרמטרים החשובים באדם.
כל עוד זה שיפוצים קלים, אני לא מבינה מה הבעיה?
גם אצלנו עשינו הכנות נרחבות לקראת הבר מצווה! החל מניתוחים קוסמטיים ( שהנשים בעיקר עשו ) ועד לשיפוץ הבית כסימן להתחדשות (שיפצנו דודי שמש, מטבח ועוד ) . בהצלחה...